INTERIEUR FOTOGRAFIE (ALGEMEEN)

INTERIEUR FOTOGRAFIE

Deze projectpagina bevat interieur fotografie van kleinere en grotere locaties, waarbij puur architectuurwerk samen te zien is met project en bouwfotografie voor (onder) aannemers, hierbij is vaak het project nog niet volledig opgeleverd. Meer werk is te zien bij de projectpagina architectuurfotografie.

Interieur fotografie: de ruimte optimaal weergeven met behoud van de werkelijke afmetingen en verhoudingen. In overleg met de opdrachtgever wordt een geschikt tijdstip afgesproken zodat een schoon, opgeruimd en zo ruimtelijk mogelijk beeld wordt geschetst.  Ik zoek daarbij het samenspel tussen het interieur met de buitenwereld. Om dit zo goed mogelijk weer te geven maak ik gebruik van  fullframe apparatuur, Tilt-shift en prime lenzen en meerdere flitsers op het juiste moment van de dag. Om harde schaduwen te voorkomen gebruik ik lightpainting en realistische HDR om een zo natuurlijke en prettige ogende ruimte neer te zetten. Voor makelaars worden 3d visualisaties, 360 graden fotografie, panorama en 3d walktroughs aangeboden.

 

Voor  makelaarsfoto’s is het meestal niet nodig om een locatie te verkennen voor de shoot of om terug te komen voor beter weer, voor advertentie en marketingmateriaal voor aannemers en architecten is dit wel het geval. De kosten zijn dan ook geheel afhankelijk van uw wensen. Voor onderaannemers is het mogelijk de architectuur en interieurfoto’s tijdens of na de bouwfase te maken van het werk dat ze bijdragen aan de meestal complexe samenwerkingsverbanden. Ik beschik over een ruime kennis van de bouw , bouwhelm en veiligheidsschoenen.

 

LIGHTSIDE interieur fotografie:

– verkoopondersteuning van huizen, voor makelaars en particulieren: van budgetlocatie tot riante villa
– projectfotografie van bouwlocaties voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw
– architectuur fotografie voor architecten: op zoek naar de perfectie

 

De afgelopen jaren heb ik architectuur en interieur fotografie mogen verrichten in oa: “Het nieuwe muziekpaleis” te Utrecht, ” De Rotterdam” in Rotterdam, ” Rabobank Breda, ” VU Amsterdam” , ” Erasmus Universiteit” Rotterdam, meerdere luxe huizen in de regio Den Haag,

 

 

Webdesign:                                         LIGHTSIDE.NL

SHARE:

den haag interieur fotograaf

muziekpaleis in opdracht – IMAGING CC interieur fotograaf Den Haag

FacebookpinterestlinkedinmailFacebookpinterestlinkedinmail