INTERIEUR FOTOGRAAF DEN HAAG

Interieur fotograaf Den Haag

KLIK HIER voor meer werk

Dreumel BV te Den Haag is een leverancier van hoogwaardige dakkapellen, tuinkamers en kozijnen van merken zoals Solarlux. Dreumel BV draagt graag de kwaliteit van het werk uit en heeft hiervoor communicatiebureau Optima Forma in de arm genomen.
IMAGING CC is de” huis” fotograaf voor Dreumel en verzorgt een snelle hoogwaardige dienstverlening waarbij bij elk project vooraf een vast bedrag wordt berekend en de specificaties van het opgeleverde werk doorgesproken. Consistentie, kostenbewustzijn en kwaliteit!

De werkzaamheden variëren van een snel bezoek en exterieurfotografie tot het schoonmaken en uitlichten van een mooie ruimte met dito raampartij of tuinkamer. Sinds 2015 is ook het verrichten van timelapse video’s en HD video’s ter plaatse een onderdeel van het pakket.

In de afgelopen jaren is mede dankzij Dreumel de kwaliteit van onze interieurfotografie vooruit gegaan. Een grote sprong is gemaakt met de aanschaf van de Canon TSE-17 lens die een breed beeld geeft met correct perspectief. Daarnaast zijn mobiele flitsunits van Elinchrom beschikbaar om de schaduwen te verzachten en heldere frisse foto’s te verzorgen. Vanaf 2016 zal een 50 megapixel camera nog scherpere en realistischere beelden produceren waarbij de groei van Dreumels kwaliteit en ambitie zichtbaar blijft in het beeldmateriaal.

Interieur fotograaf Den Haag dienstverlening:

  • Contact en organisatie met bewoners
  • Schoonmaken ruimten en ramen wanneer nodig
  • Uitlichten ruimten met mobiele studiolampen
  • HDR fotografie
  • Strakke en realistische bewerking
  • Hoge resolutiefoto’s met de mogelijkheid later details te benadrukken

 

Interieur fotograaf Den Haag portfolio: “KLIK HIER”

FacebookpinterestlinkedinmailFacebookpinterestlinkedinmail


Leave a comment