FOOD FOTOGRAFIE DEN HAAG

FOOD FOTOGRAFIE DEN HAAG

Algemene informatie Food fotografie Den Haag

Voor meer werk, bezoek de portfolio website “hier”

 

 

Food fotografie Den Haag door Gerrit Vermeulen voor LIGHTSIDE.

Food fotografie nodigt uit tot creatief gebruik van  licht en eten om een smakelijk en representatief resultaat te verkrijgen. Nog meer dan bij andere vormen van fotografie is de controle van het licht; richting, intensiteit en kleur, van belang. Het product zelf heeft maar een zeer korte houdbaarheid aangezien na enkele minuten al,de frisse groenten gaan hangen, het rode vlees doorslaat en krimpt en de verse vis de glans verliest. Toch verwachten veel bedrijven dat de fotograaf met een minimum aan kosten smakelijke plaatjes maakt. Hiervoor heeft LIGHTSIDE een efficiënte methode ontwikkeld met veel flexibiliteit in de mogelijkheden en kosten.

Indien gewenst wordt de styling verzorgt door een kok of professionele stylist, vaak neem ik dit zelf voor mijn rekening in verleg met de klant

Gerrit Vermeulen: Als restaurant reviewer voor het Haagse expatblad: “The Underground” heb ik mijn horeca achtergrond en passie voor fotografie kunnen verenigen. Wij bieden nu een betaalbaar concept aan voor restaurants die wel de kwalitatieve aanvulling aan hun website of advertentie willen geven maar hiervoor niet de hoofdprijs willen betalen.

Food fotografie Den Haag en bedrijfsreportages van The Underground zijn terug te vinden op de website: “The Underground”

Food fotografie Den Haag

Vrij werk:                                           LIGHTSIDE

Webdesign:                                       LIGHTSIDE

SHARE:

food fotograaf den haag

Food Fotografie Den Haag – Gerrit Vermeulen

FacebookpinterestlinkedinmailFacebookpinterestlinkedinmail