BOUW FOTOGRAAF DEN HAAG – “MEN AT WORK”

Bouw Fotograaf Den Haag

Door diverse opdrachtgevers is de vraag neergelegd de werkzaamheden, het proces en het personeel vast te leggen in pakkend beeldmateriaal dat de professionaliteit van de interne organisatie weergeeft.

Vaak wordt gekozen voor foto’s van het opgeleverd werk of geproduceerde eindresultaat. Dit geeft echter onvoldoende beeld over wat zich afspeelt achter de schermen en met wie de potentiële klant te maken krijgt.

Een procesreportage is dan een efficiënte wijze om veel relevant beeldmateriaal te verkrijgen, vaak kan tijdens het fotograferen een videocamera of timelapse camera worden opgehangen om met een compleet multimedia pakket aan te bieden.

Er kan worden gekozen om tijdens een project een reportage te maken waarbij zoveel mogelijk beeldmateriaal wordt verkregen tegen zo laag mogelijke kosten. Het is ook mogelijk om een beeld vooraf te bedenken en dit onder zo perfecte mogelijke omstandigheden te produceren. Denk hierbij aan het gebruik van flistlicht, een opgeruimde locatie, voorbespreking met het personeel dat p de foto gaat. Dit is meer werk maar levert ook uniek beeldmateriaal op

Bouw fotograaf Den Haag: Gerrit Vermeulen voor LIGHTSIDE

Projecten voor :

 

FacebookpinterestlinkedinmailFacebookpinterestlinkedinmail


Leave a comment