Bedrijfsreportage -Waddinxveen
Texo-Trade
product-portret-interieur-architectuur

KLIK HIER voor meer werk

Texo-Trade te Waddinxveen is een internationale groothandel van polyester producten en aanverwante materialen voor het bedrukken van o.a. kleding en reclame materialen.
Voor hun nieuw te bouwen website hebben we het gehele bedrijf in beeld gebracht, denk hierbij aan: portret fotografie, product-, interieur- en het exterieurfotografie. Ook hebben we een timelapse film gemaakt van het logistieke proces in het magazijn. Een bedrijfsreportage is een uitgelezen methode om veel relevant beeldmateriaal te verkrijgen in een efficiënt en kostenbewust proces. Op 1 dag is het mogelijk meerdere producten en personen te fotograferen.

De foto’s die zijn toegevoegd aan dit portfolio betreffen :

  • het exterieur
  • een actiefoto van de snijmachine
  • een aantal zwart-wit portretten
  • productfoto’s van de materialen

Het exterieur is op meerdere momenten gefotografeerd, aangezien wij meerdere dagen aanwezig waren was er altijd een moment met de juiste weersomstandigheden zonder dat hiervoor extra (reis) kosten werden gemaakt.

Voor de portretfoto’s is een mobiele studio meegenomen met een 4 lichts setup en een witte achterwand. Voor elke personeelslid is 15 minuten tijd ingeroosterd zodat ze rustig konden inkomen en ze tijdens de fotoshoot op een ipad het resultaat konden beoordelen teneinde een goed resultaat te verkrijgen. De portretfoto’s zijn daarna omgezet naar zwart-wit voor een gelijke “look” op de website. Een aantal weken na oplevering vroeg het voltallig personeel ook om de kleuren foto’s voor eigen gebruik.

Voor de productfoto’s was een aparte kamer vrijgemaakt waar de mobiele witte achterwand dienst deed als achterwand en witte ondergrond. De te fotograferen producten varieerden van lintjes polyester van 4 mm breed en 0,5 mm dik tot pallets van 5 meter lang. Voor de pallets is een witte ondergrond gemaakt in het magazijn en is voorzichtig met de heftruck de lading hierop gezet.

Tijdens de opdracht is er een timelapse camera opgehangen in het magazijn en na afloop is de film ge-edit.

Texo-Trade is tot op de dag van vandaag een vaste klant die IMAGING CC inschakelt bij nieuwe producten , het portretteren van nieuw personeel en andere media oplossingen.
Voor het vrijblijvend opvragen van een offerte voor het maken van een bedrijfsreportage “klik hier”

Voor meer informatie over productfotografie : “klik hier” (externe website)

Voor meer informatie over portretfotografie : “klik hier” (externe website)

Voor meer informatie over architectuurfotografie : “klik hier” (externe website)

 

FacebookpinterestlinkedinmailFacebookpinterestlinkedinmail


Leave a comment