BEDRIJFSREPORTAGE DEN HAAG

Voor Restaurant ALLARD te Den Haag is een bedrijfsreportage gemaakt van zowel de gerechten, het personeel als het interieur.

Door het gebruik van een mobiele studio, gespecialiseerde apparatuur voor food fotografie, interieur fotografie en  portret fotografie is het mogelijk in 1 keer het gehele restaurant goed vast te leggen.

Na een vrijblijvend persoonlijk bezoek en overleg met de eigenaar en chefkok is een aantal gerechten overeengekomen die mooi zijn van compositie en kleur voor de fotografie, is de ruimte doorgelopen en besproken en de locatie voor de portretfoto’s vastgesteld.

Op de dag van de shoot is eerst het interieur vastgelegd in panorama foto’s met HDR en invulflits voor mooi en realistisch contrast, daarna zijn de portretfoto’s genomen met mobiel studiolicht en een softbox waarna 2 continue lampen zijn opgesteld voor het fotograferen van de gerechten.

 

Vanwege de goede afspraken en efficiente werkwijze van restaurant en fotograaf werden alle foto’s gemaakt en alles opgeruimd voor het restaurant ‘s avonds openging voor de gasten.

 

Wij wensen Restaurant Allard veel succes!

 

LIGHTSIDE.NL : BEDRIJFSREPORTAGE DEN HAAG

 

FacebookpinterestlinkedinmailFacebookpinterestlinkedinmail


Leave a comment