LIGHTSIDE


 Welkom op de fotosite van LIGHTSIDE.NL

 

IMAGING CREATIVE COMMUNICATION

 

In 2011 zijn Erna Borbas en Gerrit Vermeulen hun gezamenlijke passie gaan ontwikkelen naar het huidige bedrijf: LIGHTSIDE.nl. LIGHTSIDE.NL is een multidisciplinaire web- en fotografie studio in Den Haag (FOTOGRAFIE DEN HAAG EN WEBDESIGN DEN HAAG). LIGHTSIDE assisteert u ook met het opzetten van uw concept of marketingplan en de (co-) productie van uw tekst en ander beeldmateriaal. Zij vinden het inspirerend samen met u ideeën uit te werken en te visualiseren. Dit proces geeft hen veel energie en dit motiveert ze om elke keer het maximale te produceren van hun kunnen. Binnen het vakmatig uitoefenen van deze passie staat de klant centraal. Onze stijl laat zich omschrijven als levendig, zakelijk, strak en krachtig. De dienstverlening kenmerkt zich door proactieve service te bieden met een zeer flexibele instelling wat betreft kosten, werktijden en het bedrijfsproces. Zij passen zich aan u aan en leveren wat U wilt en nodig heeft

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos,  Voor startende ondernemers en ZZP’ers zijn speciale voorwaarden mogelijk. De focus van LIGHTSIDE is het aanbieden van een hoogwaardige dienstverlening en een professionele uitstraling voor redelijke tarieven.

 

De portfolio webdesign Den Haag is te bekijken op LIGHTSIDE.NL

De nieuwe portfolio fotografie is te bekkijken op: LIGHTSIDE.PHOTO

Vrij werk is te bekijken op onze Facebook pagina: LIGHTSIDE


Wat zeggen onze klanten over ons?

Bedankt voor de prachtige foto’s, we waarderen je professionele instelling en manier van werken.

— Groenenboom BV —

Het is jullie gelukt mijn stijl correct vast te leggen, ik vind de foto’s erg mooi en ik zie ernaar uit in de toekomst verder samen te werken.

— Zomerhuis Interiors —

De foto’s zijn erg mooi en de fotoshoot was het hoogtepunt van ons weekendje weg.

— Tammy and Edwin —

We zijn heel erg blij met de site die jullie voor ons gebouwd hebben en ook met de manier waarop jullie werken! De samenwerking verliep / verloopt soepel en prettig.

— Eden Landscape Gardening —